Klanten, ervaringen en meningen

Referenties

`Tijdens een sollicitatieprocedure heb ik Steven leren kennen als een prettige persoonlijkheid met een oprecht interesse in anderen. Hij kan goed luisteren en zijn commerciële ervaring, mensenkennis en positieve mentaliteit maken hem tot een uitdagende- maar ook prettige gesprekspartner. De gesprekken die ik dan ook met Steven heb gehad waren altijd zeer dynamisch van aard. Mede dankzij hem werk ik nu als Sales Manager Export bij het mooie bedrijf Dulimex en daarvoor ben ik Steven erg dankbaar. Als recruiter en ‘matchmaker’ beveel ik hem van harte aan`

Dauk Thijssen
Marcel was with another company when working with Steven

"Enkele jaren geleden heb ik Steven Duinhouwer leren kennen en gedurende de daaropvolgende jaren hebben we regelmatig nauw met elkaar mogen samenwerken. Ik heb Steven leren kennen als sales professional en ervaren recruiter, maar vooral ook als sparring partner op commercieel en organisatorisch gebied. 


Steven heeft mij diverse malen geholpen bij het invullen van een commerciële vacature en heeft daarmee een belangrijke bijdrage geleverd aan de opbouw van de bestaande Marketing & Sales organisatie van Dulimex."

Taco Suerink
Taco hired Steven as a Recruitment Consultant/Business Coach

"I know Steven for about a decade now and once in a while we worked together in a project or a new business model. Mostly sales oriented projects and Steven was always very focused and driven to reach the goals. He has a lot of good ideas and knows how to transform them into action and results. It was always pleasant doing business with Steven"

Marcel Disberg
Marcel was with another company when working with Steven


"Midden april 2013 ben ik in contact gekomen met Steven voor een internationale sales functie. Na een aantal maanden in het buitenland actief geweest te zijn, was ik op zoek naar een internationale accountmanager functie. Steven heeft mij hier goed bij geholpen en heeft mij uitstekend gepresenteerd bij mijn huidige werkgever. Vooral de gesprekken ter voorbereiding zijn uitermate nuttig gebleken. Ik zou iedereen Steven willen aanbevelen voor carrièreadvies en eventuele bemiddeling"

Pieter Kuiper
Pieter hired Steven as personal coach


“Wij doen al geruime tijd zaken met Steven. We ervaren Steven als een persoon die goed luistert naar de wens van de klant, ons van professionele adviezen voorziet en daarna met de juiste invulling komt. De schakel die Steven vanuit Commercieel Nederland voor ons vervult, bespaart ons veel tijd en levert ons de juiste en professionele mensen op.”

Floranck van Goethem, Financieel Directeur, Document Group Europe and Document Group Online
was with another company when working with Steven at Commercieel Nederland


“Steven heb ik leren kennen als een gedreven commercieel talent, met een enorm netwerk. Ik werk al jaren prettig samen met Steven en ben blij dat hij onderdeel is van mijn netwerk.”

Top qualities: Great Results, Good Value, Creative

Chris De Groot
hired Steven as a General Contractor


“Ik heb Steven leren kennen als een zeer gedreven en resultaatgerichte commercieel manager. Steven weet ook met gelimiteerde resources (geld en/ of mensen) zijn doelen te bereiken door het bedenken van creatieve oplossingen en deze vervolgens nauwgezet te realiseren. Ik heb Steven ervaren als iemand die optimaal tot zijn recht komt in een uitdagende, hands-on omgeving waar commercieel ondernemerschap op prijs wordt gesteld.”

Sander Nijenhuis, Managing Director, Fortes Solution BV
was with another company when working with Steven at Commercieel Nederland

 
"Wij hebben Steven Duinhouwer van Commercieel Nederland benaderd om ons te ondersteunen bij de werving & selectie van personeel in sales en management. Hij heeft ruime ervaring in de werving en selectie branche en een breed netwerk.
Steven heeft ons adviezen gegeven omtrent de invulling van een aantal functies binnen ons bedrijf. Hij stelt alleen kandidaten voor die qua persoonlijkheid en competenties binnen onze organisatie passen. Hij leeft zich in het bedrijf in en door zijn eigen commerciële verkoopervaring en mensenkennis kan hij de ideale match creëren tussen kandidaat en opdrachtgever. Hij onderbouwt de keuzes voor zijn kandidaten met behulp van DISC testen en assessments. Hij is een betrouwbare partner in de zoektocht naar de juiste kandidaat.
Ik heb prettig samen gewerkt met Steven en blijf dit in de toekomst graag doen. Ik beveel hem dan ook van harte aan."

Mirjam Nijland
Mirjam hired Steven as a Recruitment Consultant/Business Coach


"Ik heb Steven via LinkedIn benaderd voor een loopbaangesprek. Voorafgaand aan het gesprek heb ik een DISC-persoonlijkheidstest gemaakt. Daaropvolgend hebben wij een uitgebreid gesprek gevoerd, waarbij mijn persoonlijkheid en competenties tot in detail besproken werden. Steven heeft mij heel goed inzicht gegeven in mijn sterke en zwakke punten met de daarbij horende kansen op de arbeidsmarkt. Ik heb Steven leren kennen als een charismatische man die liefde heeft voor het vak en die oprecht geïnteresseerd was in mij als persoon. Ik weet zeker dat zijn adviezen bepalend zullen zijn voor mijn verdere loopbaankeuzes"

Edris Fathi
Edris hired Steven as personal coach


"Als starter in de arbeidsmarkt heb ik onlangs Steven Duinhouwer geraadpleegd om meer duidelijkheid te krijgen over welk functieprofiel het best bij mij past. Steven heeft mij een assessment aan kunnen bieden dat persoonlijk op mij was afgestemd. Hij is in staat om je een spiegel voor te houden, zodat je inzicht krijgt in je eigen kansen en bedreigingen. Hij coacht je om zelf tot inzicht te komen over welke kwaliteiten, kansen en bedreigingen je beschikt, hoe deze in het verleden tot uiting zijn gekomen en hoe je deze kunt herkennen om persoonlijke en professionele successen te vergroten. Door een combinatie van dit assessment en de DISC-persoonlijkheidstest is Steven in staat geweest om een functieprofiel op te stellen dat goed aansluit bij mijn persoonlijkheid en competenties. Dit gaat mij zeker helpen bij het vinden van een passende baan. Steven neemt de tijd om je als persoon te leren kennen, is in staat om je te motiveren en vanwege zijn kennis en ervaring kan hij tastbare adviezen geven die direct in de praktijk te gebruiken zijn. Daarom raad ik iedereen aan om Steven als coach te raadplegen."

Linda Walhof
Linda hired Steven as personal coach


"Als zelfstandig ondernemer heb ik Steven Duinhouwer benaderd voor een persoonlijk trainingstraject, met als doel om mijn commerciële daadkracht te versterken en de behoefte om als individu mijn talenten beter in te zetten. Als eigenaar van Commercieel Nederland met ruime ervaring in het werven, selecteren, coachen en trainen van commercieel personeel was hij de aangewezen persoon voor mij. Hij heeft mij een training op maat gegeven in combinatie met een DISC persoonlijkheids test. Door zijn jarenlange expertise weet Steven als geen ander de juiste vertaalslag te maken tussen je persoonlijke competenties en de functie die bij je past om succesvol te kunnen zijn in je werk of onderneming. Ik heb de training als zeer prettig en leerzaam ervaren en kan het iedereen aanraden. Als coach zou ik daarom Steven van harte aanbevelen."

Kasia Hering
was Steven's client

“Ik heb bij Steven de 'Commerciele Training voor Interim Professionals' in combinatie met Social Media gevolgd. Steven is uiterst gedreven en heel mensgericht en kon deze training ook erg goed aan mijn behoeftes aanpassen, echt maatwerk. Steven heeft absoluut kennis van zaken waar het gaat om commercieel de markt benaderen en social media. De training is erg praktisch en je kunt hetgeen je geleerd hebt direct toepassen, kortom: het was voor mij zeer zinvol. Mede door de persoonlijke en enthousiaste benadering van Steven heb ik er veel aan gehad.”

Bibian Oude Egberink,
was Steven's client

 

“Steven is een gepassioneerde verkoopexpert en een stimulerende trainer. Je moet zelf flink aan de slag in zijn intensieve training, maar hij denkt uitstekend mee en geeft leerzame inzichten, waardevolle adviezen en creatieve tips - in 't bijzonder t.a.v bezwaren. Hij bezit alle eigenschappen die nodig zijn om een verkooptraining tot een groot succes te maken. Zijn training helpt denkwijzes te vernieuwen en hij geeft ideeën om vele stappen verder te komen in het professionaleren van het verkoopproces. Bedankt Steven!”

Pekka Rautala
hired Steven as a Career Coach


 “Ik heb samen met Steven mijn strategie om opdrachten te verwerven doorgenomen. Ik wilde een verschuiving van het werken met detacheringsbureaus naar het zelfstandig acquireren van een opdracht. In een, één op één sessie, van een dagdeel, hebben wij de nieuwe aanpak grondig doorgenomen. Ook het gebruik van hulpmiddelen zoals LinkedIn zijn aan bod gekomen. Door zijn lange ervaring op het gebied van commercie, heeft hij mij ontzettend goed geholpen. Steven kijkt ook goed naar welke methode goed aansluiten bij het karakter van de professional. Zo stelt hij in mijn ogen een voor de ZZP’er aanvullende set gereedschappen samen die natuurlijk aanvoelen. Ik beveel Steven van harte aan als je als ZZP’er op een andere manier aan opdrachten wil komen.”

Frank Lind, Software implementaties en ICT inrichting, Lind Interim Management
was with another company when working with Steven at Commercieel Nederland

 

“Steven weet snel een inschatting te maken van de problematiek, verplaatst zich in de klant, komt met duidelijke ideeën en voorstellen”

Raymond Mos,
was Steven's client