Ons team

talent partners nederland logo

 

Commercieel Nederland maakt onderdeel uit van de Talent Partners Nederland Groep

Steven Duinhouwer, Directeur / Eigenaar / Senior Consultant | Talent Partners Nederland Groep

De afgelopen 15 jaar is Steven actief geweest in de werving & selectie van (inter)nationale commerciële functies op operationeel en management niveau in sales, marketing, inkoop en consultancy. Daarvoor heeft hij zelf ook diverse salesfuncties gehad in de buitendienst. 

In 2009 heeft hij Commercieel Nederland opgericht om bedrijven te ondersteunen bij hun zoektocht naar commercieel talent en het versterken van de commerciële slagkracht van bedrijven. 

Hij is een gedreven netwerker en onderhoudt daarnaast dagelijks zijn eigen commerciële LinkedIn groepen zoals Commercieel Nederland, Commercieel Twente en Commercieel Overijssel.

In 2015 heeft hij tevens Technisch Nederland opgezet om technische bedrijven te kunnen ondersteunen bij de zoektocht naar gekwalificeerd technisch talent, waarbij persoonlijkheid een belangrijke rol speelt. Beide bedrijven vallen onder de Talent Partners Nederland Groep.

Caren Dijkhuis, Senior Consultant | Commercieel Nederland

Ruim acht jaar is Caren werkzaam in de commerciële personeelsbemiddeling. Tevens heeft zij ervaring als Intern Recruiter en weet zij als geen ander wat organisaties belangrijk vinden in de zoektocht naar het versterken van hun commerciële slagkracht.

Haar persoonlijke aanpak en vermogen om mee te denken met de organisatie hebben altijd als doel om een lange termijn relatie op te bouwen.

Afspraken nakomen en het bieden van professioneel advies, dat is waar Caren voor staat!

 

Michelle Ketting Olivier, Recruiter | Commercieel Nederland

De interesse om te bestuderen en te onderzoeken waarom mensen doen wat ze doen en hoe bepaald gedrag te stimuleren is, dat is bij Michelle al van jongs af aan aanwezig. De kennis die zij heeft opgedaan tijdens haar studie Toegepaste Psychologie, gebruikt zij nu om de perfecte kandidaat voor een functie te vinden. Daarnaast vindt zij het ook interessant om na te denken over wat de klant precies wil en waarom. 

Haar enthousiasme en doorzettingsvermogen zorgen ervoor dat zij geen uitdaging uit de weg gaat en elke opdracht met veel plezier wil invullen!

 

 

Alexandra Arens, Senior Consultant Duitsland | Commercieel Nederland

Alexandra is geboren in Duitsland en heeft zeer ruime ervaring met cross border activititeiten op het gebied van instroom, doorstroom en uitstroom van personeel tussen Nederland en Duitsland. Daarnaast is zij zeer succesvol geweest in de sales en als manager in deze branche en geeft zij sales- en commuicatietrainingen. 

Haar doortastendheid, enthousiasme en enorme gedrevenheid, gecombineerd met haar kennis van de Duitse markt en cultuur, maken haar een zeer waardevolle Freelance Senior Consultant voor Commercieel Nederland.

Johan Huisman, Senior Consultant | Technisch Nederland

Johan heeft ruime ervaring binnen de Werving & Selectie van personeel binnen meerdere vakgebieden. Zo heeft hij enkele jaren als intern Recruiter & HR Adviseur voor een multinational gewerkt.  

Hij heeft Personeel & Organisatie aan de Saxion Hogeschool afgerond en tevens de éénjarige Post HBO opleiding: Leergang Marketing Management gevolgd.  Zijn ruime ervaring binnen de ICT branche in de detachering alsmede zijn interesse in Techniek, komt hem in deze functie goed van pas. Bij de opdrachtgever de juiste kandidaat vinden en vice versa is wat hem motiveert. 

Zijn oprechte interesse in mensen, enthousiasme en doorzettingsvermogen zorgt ervoor dat hij altijd de juiste kandidaat voor de opdrachtgever weet te vinden!

Wouter van Aken, Recruitment Marketeer | Talent Partners Nederland Groep

Al op jonge leeftijd kroop Wouter achter de computer en was hij bezig met het ontwerpen en uitvinden van het wereld wijde web.

Tijdens de studie Small Business & Retail Management ontdekte Wouter zijn interesse voor (online) marketing en zakelijke profilering. Dit resulteerde in zijn huidige kennis van online marketing en het ontwerpen van diverse uiteenlopende ‘zakelijke’ media. Van huisstijl items, websites of video’s; Wouter kan er vorm aan geven. Zijn autodidactisch vermogen zorgen ervoor dat hij constant bijleert en met nieuwe ideeën komt.

Zijn creativiteit en enthousiasme zorgen ervoor dat Wouter voor een passende online marketing strategie gaat.