Talent, interim en rendement

Opdrachtgevers

Commercieel Nederland heeft ruime ervaring in de werving en selectiebranche en is specialist in het vervullen van (inter)nationale commerciële vacatures in sales, marketing, inkoop en consultancy. Zo hebben wij al bij veel Nederlandse en internationale bedrijven hun commerciële slagkracht versterkt.

Daarnaast coachen, trainen en begeleiden wij al vele jaren commerciëlen in diverse branches bij het verbeteren van hun commerciële kwaliteiten en het behalen van salestargets.

Voor de overige disciplines, zoals Techniek, ICT en Finance werkt Commercieel Nederland samen met een landelijk netwerk van bureau's en ervaren zelfstandige consultants op het gebied van werving en selectie en human resources. 

Bekijk hier onze referenties.

Wij bieden de volgende onderstaande diensten aan:

Werving & Selectie

Heeft u een (inter)nationale commerciële vacature? Zoekt u hiervoor een commercieel talent die resultaten boekt en ook echt waarmaakt wat hij of zij belooft? Bij Commercieel Nederland bent u aan het juiste adres.

Wij hebben zeer ruime ervaring in het werven en selecteren van commerciëlen en het in kaart brengen van hun competenties. Wij maken gebruik van de STAR- interviewtechniek en de DISC- persoonlijkheidstest. Zo krijgt u de persoonlijkheid, commerciële competenties en aandachtspunten van de kandidaat in kaart. Kijk hier voor onze aanpak. 

Commercieel Interim

Heeft u een opdracht of een project met een tijdelijk karakter, waarvoor u een ervaren professional zoekt, dan brengt Commercieel Nederland u graag in contact met commerciële toppers.

Commercieel Nederland beschikt over een zeer ruim netwerk van commerciële Interim Professionals, die per direct of op korte termijn bij uw bedrijf aan de slag kunnen gaan. Zo bent u verzekerd van continuïteit met een maximale flexibiliteit voor uw bedrijf.

Zoekt u een tijdelijke commerciële boost voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op.

Salestraining en Coaching

Wilt u meer rendement halen uit de (inter)nationale sales- en acquisitie inspanningen van uw salesforce, dan bekijken we graag samen met u hoe we dit met uw commerciëlen gaan realiseren.

Commercieel Nederland maakt na een grondige inventarisatie van uw organisatie en salesforce een coachings- en trainingsplan dat past bij de persoonlijkheid van uw commerciëlen. Wij leren geen trucjes, maar halen het beste uit uw mensen door het verder versterken en professionaliseren van hun commerciële competenties. 

Wilt u ook meer rendement uit sales en acquisitie? Neem dan contact met ons op.