Commercieel Nederland

Commercieel Nederland

Commercieel Nederland, gevestigd in Twente, is specialist in werving & selectie en coaching en training voor commerciële (inter)nationale functies op operationeel en management niveau in sales, marketing, inkoop en consultancy. Wij hebben ruime ervaring in het werven en selecteren van commerciëlen en al vele commerciële vacatures succesvol ingevuld. Daarnaast ondersteunen we bedrijven met salescoaching, salestraining en interim management om de commerciële slagkracht te versterken en het rendement te vergroten.

Commercieel Nederland heeft door de jaren heen een groot netwerk opgebouwd van commerciëlen en interim professionals. Onze eigen Linkedin groepen Commercieel Nederland, Commercieel Twente, Commercieel Overijssel en Interim Professionals Nederland tellen ongeveer 7000 leden en groeien nog dagelijks. Daarnaast groeit onze duits-nederlandse netwerkgroep, Niederlande Netzwerk, nog dagelijks en maken ook Duitse bedrijven steeds meer gebruik van onze diensten.

Wil je ook lid worden, dan verwelkomen we je graag in onze Linkedin groepen of als friend op Facebook of follower op Twitter

Commercieel Nederland Group Commercieel Overijssel Group
Commercieel Twente Group Interim Professionals Nederland Group
Niederlande Netzwerk Group  

Recente Tweets

Klanten